Acupunctuur als hulp bij Schouderklachten

Acupunctuur bij Schouderklachten

Acupunctuur kan helpen om schouderklachten te verminderen

Schouderpijn is een van de meest voorkomende aandoeningen. Gezondheidsdeskundigen zeggen dat ongeveer vier miljoen patiënten in één dag klagen over ernstige schouderpijn of chronische schouderpijn.

Uw schouders hebben het grootste bewegingsbereik. Ze bewegen samen met uw armen en handen. Ze moeten stabiel en sterk genoeg zijn om zware dingen te kunnen dragen.

De gemeenschappelijke redenen van de schouderpijn kunnen schouderartritis en schouderpeesontsteking omvatten. U kunt een schouderblessure krijgen bij het uitvoeren van zware handenarbeid, sporten, sporten en zelfs door dezelfde bewegingen herhaaldelijk te doen. Sommige ziekten kunnen ook pijn veroorzaken die tot aan uw schouders kan reizen. Ziekten die de halswervelkolom, het hart, de lever en de galblaas van uw nek aantasten, worden meestal geassocieerd met een pijnlijke schouder. Schouderpijn kan soms vanzelf weggaan, maar kan tot 12 tot 18 maanden aanhouden. Geneesmiddelen medicijnen behandelingen worden gebruikt om pijn en/of zwelling te verlichten.

Acupunctuur en schouderklachten

Acupunctuur is een geweldige behandeling voor kleine verwondingen. Het is een volledig natuurlijke en veilige verlichting van pijn in het schoudergewricht of verlichting van pijn in de schouderspieren die vele soorten pijn kan behandelen, zoals pijn in de bovenste schouder, pijn in de schouderarm, pijn in de nek, pijn in de schouder en pijn in de bovenarm.

Wanneer u lichte tot hevige pijn in uw schouders ervaart, aarzel dan niet om hulp te zoeken bij Bmouzo acupunctuur.

Wil je meer weten hoe acupunctuur je kan helpen schouderklachten te verminderen? Neem dan gerust contact met mij op!

Bmouzo Acupunctuur Amersfoort

Luttenberg 66

3825 EG Amersfoort

E-mail: info@bmouzoacupunctuur.nl

Telefoonnummer: 033-2010277

Maandag tot/met Vrijdag

van 09:00 to 17:00

Aangesloten bij:

Zhong - Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde.
Kab Koepel ALTERNATIEVE BEHANDELWIJZEN